Σπίτια και βίλες στο Αλάσιο

Ένα σπίτι στο Αλάσιο είναι το όνειρο οποιουδήποτε έχει βρεθεί εδώ τουλάχιστον μία φορά!

Σήμερα, ο τουρισμός έχει γίνει πολύ σύγχρονος, ενώ πολλοί μπορούν να αντέξουν οικονομικά να πετάξουν πολλές φορές μέσα σε ένα χρόνο σε διαφορετικές χώρες. Αλλά έχοντας βρεθεί εδώ στο Alassio τουλάχιστον μία φορά, θα καταλάβετε πόσο ασύγκριτα μέρη είναι εδώ και ότι θέλετε να μείνετε εδώ για πολύ καιρό, και κάποιοι αποφασίζουν ακόμη και για πάντα.

Το Allacio είναι μια μικρή πόλη που καλύπτει μόνο 17 τετραγωνικά χιλιόμετρα, αλλά έχει θέα στην ακτή της Λιγουρίας, επομένως το κλίμα εδώ είναι απλά ασύγκριτο. Από τη μια πλευρά, αυτά τα μέρη προστατεύονται από βουνά, από την άλλη - υπάρχει μια θάλασσα. Αυτό το ανάγλυφο δημιούργησε ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα στη Ριβιέρα. Η ιστορία αυτής της πόλης είδε διαφορετικά γεγονότα, έγιναν πόλεμοι εδώ, υπήρχαν περίοδοι ειρήνης, πραγματοποιήθηκαν μεγαλειώδεις διακοπές. Οι μεγάλοι κλασικοί της λογοτεχνίας και της τέχνης συχνά ξεκουράζονταν εδώ. Μάλλον η επίσκεψή τους τους έκανε να χτίσουν ένα τείχος, όπου ο καθένας άφησε το όνομά του με το χέρι του.

Εδώ θα αρέσει ιδιαίτερα στους λάτρεις των αρχαιοτήτων, καθώς θα βρουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα εδώ: ένα καμπαναριό του 16ου αιώνα. Sant'Ambrogio, ρωμανική εκκλησία του Τιμίου Σταυρού, στέκεται σε ένα λόφο, ακριβώς στο δρόμο που πηγαίνει στην Albena.

Μπορείτε να φτάσετε σε αυτά τα μέρη αρκετά γρήγορα, αφού το θέρετρο Alassio βρίσκεται στη διασταύρωση των μεσογειακών σιδηροδρόμων. Και αυτό σημαίνει ότι από οποιαδήποτε γωνιά της Ιταλίας θα φτάσετε εδώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Από το Μιλάνο, το ταξίδι θα είναι περίπου 2,5 ώρες με το τρένο, και μπορείτε να φτάσετε στη Γένοβα πολύ πιο γρήγορα, θα πρέπει να διανύσετε μια απόσταση 96 χιλιομέτρων. Αυτά τα μέρη μπορούν πραγματικά να ονομαστούν επίγειος παράδεισος, επομένως δεν είναι ασυνήθιστο για τους τουρίστες να πιστεύουν ότι θα ήταν ωραίο να αγοράσουν το σπίτι του Alassio.

Από μόνο του, τα ακίνητα στην ακτή της Λιγουρίας δεν είναι μόνο μια ευκαιρία να συνταξιοδοτηθείτε, όταν τελειώσει μια επαγγελματική σταδιοδρομία, στα πιο ευχάριστα μέρη για την ψυχή, αλλά και μια πραγματική ευκαιρία να κερδίσετε καλά χρήματα. Ακόμα κι αν δεν σας ενδιαφέρει ακόμα να πουλήσετε ένα σπίτι στην Ιταλία, φυσικά, εάν έχετε ήδη ένα σπίτι στη Λιγουρία, μπορεί να είναι πολύ κερδοφόρο να το νοικιάσετε στους ίδιους τουρίστες.

Τα ακίνητα στο Αλάσιο αποκτούν την αξία τους με βάση το πού βρίσκονται. Έτσι, αν βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, τότε αυτή είναι η πρώτη ακτογραμμή και το ακίνητο στη Λιγουρία, το οποίο βρίσκεται εδώ, θεωρείται το ελίτ και το πιο ακριβό.

Η πώληση κατοικιών στο Alassio γίνεται όλο το χρόνο και εμπλεκόμαστε άμεσα σε αυτό το θέμα, αφού βρισκόμαστε εδώ και καιρό σε αυτή την αγορά και γνωρίζουμε όλα τα ακίνητα στην Ιταλία. Οποιαδήποτε ανακοίνωση με το κείμενο «Θα αγοράσω, νοικιάσω ή πουλήσω ένα σπίτι στη Ριβιέρα της Λιγουρίας» δεν μας περνάει. Ως εκ τούτου, θα σας προσφέρουμε τη μεγαλύτερη επιλογή ακινήτων για διαφορετικούς σκοπούς - τη δική σας κατοικία ή επιχείρηση.